Aurabescherming

  Ben je iemand die gauw last heeft van energie�n uit je omgeving, van andere mensen, sferen, aardstralen? Ben je moe, voel je je zwaar, diarree of wat buikkramp, dikke ogen of blijf je een loopneus houden na je healings- of Reikiwerk? Dan wijst dat op overgenomen energie. Tijdens je healing kan je lichaam wel signalen geven, maar tegen het einde moet dat niet meer zo zijn. Hoe kan dit nu toch gebeuren? Zoals je in het vorige nummer hebt kunnen lezen is het goed je aura te beschermen v��r een sessie d.m.v. een afschermingssymbool. Toch blijkt dit niet altijd afdoende. Dit komt omdat je zelf dan nog lege plekken in je aura of bepaalde chakra’s hebt waar je nog niet genoeg zelf woont. Als een deeltje van jou het hier op aarde niet echt wat vindt, als je hier niet echt graag wilt zijn, dan ben je nog niet volledig ingedaald in je onderste chakra’s bijvoorbeeld. Als je basischakra nog niet heel sterk is kun je niet snel genoeg opgenomen negatieve energie afvoeren. Als je 2de chakra, niet echt lol heeft in het leven, of als je 2de chakra onbewust het steeds maar prettig vindt te geven, er voor een ander te willen zijn en zelf minder te hoeven, dan kun je via dit chakra energie aan je laten kleven. Dit geldt voor alle chakra’s. Vele van ons die lijden aan “het hulpverlenerssyndroom” nemen meer op dan ze beseffen. Vaak blijven er ook energieverbindingen met andere mensen als koorden kleven in de aura. Zo gauw deze mensen dan aan je steun denken kun jij moe worden, kribbig of uit balans raken. Vaak besef je niet dan je een kanaaltje open hebt staan naar iemand toe. Dus controleer geregeld je aura.

 

Ben jij iemand die gauw last heeft van stralingen en energie�n en weet je niet echt waardoor dat komt, weet dan dat je daar ook een stukje reading op kunt laten doen, zodat je dan niet alleen weet waar het vandaan komt, maar ook hoe je het doet en waar je aan kunt werken. Verder raad ik je aan een labradorietsteen te dragen die je aura beschermt en energie af-aard. De goede labradoriet voor jou, steekt heel nauw door de vele verschillen in energiepatronen en de verschillende kleuren van labradoriet.

Jaren terug heb ik zelf eens een geweldig advies gehad. Ik was bij een auratekenares en zij zag steeds wolkjes uit mijn hartchakra naar buiten toe vertrekken. het ging niet naar haarzelf, dus concludeerde ze: je bent op dit moment niet bewust met je hart voor iemand anders bezig, dus is het niet goed als er zomaar energie uit je hart weggaat naar “�k weet niet waar heen”. Ze vertelde mij dat, als dit lang zo bleef, ik hartklachten kon ontwikkelen. Wat zij niet wist was dat ik de laatste maanden inderdaad af en toe onregelmatigheden had in mijn hartritme. Ze ging in beraad bij haar gids en die vertelde haar dat er overal foto’s lagen. Zelf begreep ze er niet zoveel van, maar ik des te meer. Ik zei haar dat ik healingen deed en vele malen per dag mensen op afstand per foto behandelde. Toen begreep ze meer en vertelde ze me dat het net als bij een “live-healing belangrijk was goed af te sluiten. De foto’s had ik door mijn aandacht helemaal geopend en zo bleven ze liggen. Met als gevolg dat als het even slechter ging met een personen op de foto, zij maar even aan mij hoefden denken of ze voelden zich weer opgeknapt! Toen de auratekenares dit zei wist ik dat het waar was want dat vertelden mensen mij namelijk zelf ook regelmatig. Ze hoefden vaak geen vervolgbehandeling want ze knapten gelijk al op als ze aan mij dachten, zo vertelden ze dan! Mijn hartchakra was dus goed lek. Ik besloot voortaan de foto’s energetisch dicht te draaien en vanaf die dag heb ik nooit meer iets gevoeld van een verstoord hartritme.

 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *