boodschap van arcturius

  Vraag van Lichtwerkers

Veel Lichtwerkers ervaren nu strijd en conflicten in hun wezen, nu ze bewust werken aan zichzelf. Hoe je hier het beste mee om kan gaan vertelt Arcturius hier:

Boodschap van Arcturius

Iemand stelde een vraag aan Arcturius: “Nu er meer Licht in onze lichamen komt, ontstaan bepaalde conflicten in mensen, misschien spanningen vanuit het ego etc. Kunt u, Arcturius, ons wat praktisch advies geven over wat we op die momenten moeten doen om het intellect niet meer in conflict te laten zijn en deze kant van onszelf tot vrede te brengen?”

Arcturius: “Gewoon toelaten beminde, lief kind van het Licht. U hebt grote pijn gekend is het niet? (Ja) Dit lichaam heeft een herinnering aan groot lijden en pijn. Vele lichamen zijn in een toestand van dat van een bang kind. Het is niet het fysieke lichaam beminde, het is het energieveld dat wordt bedekt door het emotionele lichaam.
Maar het emotionele lichaam heeft volledig begrip en gevoel van elke ervaring in elke belichaming. Het is geleid geworden door het denken, dat hand in hand heeft gewerkt met het ego. Het beweegt zich nu tot in een energiematrix waar het controle moet lossen – waar het lagere denken in de hogere goddelijke expressie moet overgaan.

Daarom voelen het emotionele lichaam en ego zich wat onzeker in verband met wat er aan het gebeuren is, alsof hun kracht, hun positie op één of andere manier onrechtmatig worden overgenomen. Bemin eenvoudigweg elk aspect van uzelf. En als deze angsten opkomen, kan u uzelf simpelweg programmeren met uw hoger weten dat “Ik zal veilig gaan – in vreugde, in harmonie, in veiligheid, stap ik nu het onbekende binnen”, wetend dat het onbekende ook het bekende is, enkel misschien nog niet helemaal in uw bewuste geheugenbank, nog niet vrijgegeven.
Het is een kwestie van zelfbekrachtiging met liefde. Als deze angsten opkomen, erken deze angsten dan voor het ogenblik. Weet dat u nu de kans krijgt om de angst boven te komen, om de angst te neutraliseren door het weten dat u wijdse, ongelimiteerde liefhebbende wezens bent, dat u in veiligheid kan wandelen naar uw eigen Goddelijkheid.”

Fragment, P. 71 uit ‘Lichtvoeding’ Jasmuheen

In januari zal Joke ascension workshops geven voor je verlichtingsproces, waarbij ze gechannelde informatie en krachtige ascension groepshealingen doorgeeft, komend vanuit de Lichtmeestersferen. Het zal je lichtlichaam activeren als nooit tevoren en niet meer weg gaan. Het wordt tevens voorzien van een krachtige aarding

 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *