Levend water

  Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. En ook het water op aarde beslaat de planeet voor meer dan 70%. De mineralen die in dit water voorkomen zijn dezelfde als die in jouw lichaam. Wanneer je nu je hart en geest steeds meer van Licht voorziet dan is het ook belangrijk dat je waterelement in je lichaam ook zo zuiver mogelijk is. Nu valt dat niet mee wat betreft ons drinkwater. Naast technieken als filters en waterzuiveringsinstallaties heeft het water opnieuw bewustzijn nodig om Levend Water te worden. Oorspronkelijk zat ook in onze vochtcellen dit Goddelijke en Levend bewustzijn. Maar net als wij mensen heeft ook de natuur en het water op aarde in moeten boeten in lichtkracht.
Zoals ik in een eerder artikel al schreef kan de mens op een gegeven moment zich niet verder ontwikkelen als niet de hele Planeet kan ascenderen. Daarmee heb ik nu een belangrijke taak voor jullie lichtwerkers benoemd. Het water healen en weer bewust maken van zijn eigen Licht en de verbindingen herstellen. Niet alleen in jezelf, maar ook in de Wateren van de Aarde. Er wordt zo nu en dan healingswater en bewustwater verspreidt en aangeboden, maar om hele watersystemen zo te verhogen in trilling dat het weer geheel bewust is en blijft, moet er in ons mensen ook eerst nog het een en ander gebeuren. Het gaat dus gelijk op. Dat betekent dat als je toe bent aan het healen van je eigen waterlichaam dat je ook in staat bent het water in je omgeving te verhogen in trilling. Dit heeft op de mensen en natuurwezens in de omtrek een positieve invloed die hun evolutie helpt versnellen!Toen ik eens een reading deed op de loop van water zag ik het water van de bergen stromen en nam daarbij als bewustzijn vele speelse levende waternimfen waar, die dolle pret hadden bij de val vanaf de bergen, maar zonder doel of taak waren. Zij brachten de energie van levensvreugde en levenskracht aan het water. Vervolgens stroomt het water naar lagere gebieden en in het bewustzijn van het water is dan een dienende taak waarneembaar. In de snelle bovenloop van een rivier worden sterke elektrische krachten gebundeld en daar waar de rivier wat langzamer gaat stromen begint pas de echte taak van het water. Het water wordt zich hiervan steeds meer bewust. Het laat positieve energie los is de atmosfeer van de omgeving. Het water voelt heel gevend, offerend. Het daalt af, vertakt zich in zijrivieren, meren en uiteindelijk in kanalen en sloten. Het staat bewust toe dat het zich laat gebruiken door de mens, het land, de planten en elementalen. Het geeft zich weg zonder kritiek over de manieren waarop.  Door dit volkomen openstaan, kan er zowel positieve als negatieve energie op het water hechten. Het water staat alles toe, is helemaal beschikbaar, het geeft zoveel het kan. Zelfs al moet het dood. Het maakt niet uit. Het is zwaar en verzadigd van afvalstoffen en nog neemt het zoveel op als het kan. Tegen die tijd dat het bij ons uit de kraan komt zit er geen levendige, speelse sprankelende energie meer in. Het voelt wit, strak, synthetisch. Stijf als een dode.
Ook het Gardnerwater heb ik ingevoeld; dit voelt als de liefde zelf. Ik voel er een blauwe aanwezigheid in welke genezend en verzachtend werkt. Ik heb “gevraagd”of ik dit water in de verkoop moest nemen, maar dat was niet zo. Het diende niet voldoende de spirituele hogere ontwikkelingen , waar ons Centrum op gericht is. Wel is het voor mensen die vaak problemen of gezondheidsklachten hebben heel geschikt.

Er werd me duidelijk gemaakt dat elk gebied z’n eigen energie in het omgevingswater behoort te hebben. Het water dient ook een gebiedsdoel. En het water vindt het goed als jij dat erin wilt helpen terugbrengen. Maar het water moet eerst geheald, het is veel te zwaar. Het water zei me dat het volkomen beschikbaar is voor de evolutie van onze Planeet en al haar leven. We mogen ermee doen wat we willen, zegt het water. Goed of slecht het water staat het toe.

In mijn omgeving slaan de boeren veel waterpompen en toen ik aan dit water vroeg hoe het zich voelde, liet het me zien dat het liever terug wilde. Het was zo moe….. Zo moe van alles wat het had verspreidt en gegeven en had moeten slikken. Het wilde rust en transformatie in de buik van Moeder Aarde. Het had ook niet veel meer te bieden aan levenskracht en het voelde niet “eerlijk” t.o. het water om het weer naar boven te halen.
Als ik aan het water vraag hoe we op een goede manier drinkwater mogen werven laat het water me zien dat het eigenlijk niet uit de benedenloop moet komen, maar dat de middenloop van een rivier naar bekkens en meren geleidt kan worden en hier in alle rust levendig kan blijven.

Hier heeft het nog niet alle energie weggeven. Wist je dat het water gaat ontspannen, gaat liggen als de zon, de mannelijke energie, boven het water straalt. Het water gaat liggen als een verzadigde vrouw. Maar dan als de maan komt dan komt ook haar activiteit, dan is ze duidelijk aanwezig. Probeer het maar eens uit bij het zwemmen!

   

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *