Uitdaging door ramp in Amerika

 

THE MASTER PLAN

Uitdaging door ramp in Amerika

Een gevoel van verslagenheid kwam over de mensen na de aanvallen op Amerika. Overal in de wereld is men geschokt over het gebeuren en bang voor wat komen kan. De tijd is nu gekomen om de uitdaging werkelijk aan te gaan. Waar kies je nu voor? Kies je ervoor om erin mee te gaan of richt je je nu op het Hogere Doel. Waar angst is kan geen liefde zijn, maar waar liefde is kan geen angst zijn.
Doordat het Licht nu zo snel toeneemt op de Aarde, komt alles wat in strijd is met het Goddelijke Licht/Liefde nu naar de oppervlakte om getransformeerd te worden naar Licht. Dus dat gebeurt er nu met de Aarde en met ons. Als het Goddelijke Licht bijvoorbeeld in een chakra komt, zal alles wat in strijd is met dat Licht, zoals angst, oordeel, boosheid en haat naar de oppervlakte geduwd worden om geheeld te worden. Ook in de Aarde en op de Aarde. Alles waar Liefde in ontbreekt zal zich openbaren. Dat gebeurt er nu ook bijvoorbeeld in Amerika. Wat er gebeurt laat onze eigen gedachten zien die we ooit geprojecteerd hebben. Het laat dus misbruik van macht en gebrek aan respect voor Leven zien. Het beste dat je kunt doen wanneer dat gebeurt in jezelf of ergens in de wereld om je heen, is om je te verbinden met het Hoogste Goddelijke Licht van jezelf.
Het is nu tijd dat zoveel mogelijk mensen zich gaan verenigen in een netwerk van Liefde. Wat je zaait zul je oogsten, dus is het belangrijk dat mensen zich juist gaan richten op vrede in hun hart en Liefde voor AL wat is, voor ALLES wat er is, ook de minder “mooie” dingen. Het doel ervan om dit donker te ervaren is om het Licht te kunnen zien. Als we ons bezig gaan houden met angstgedachten dan voeden we automatisch waar we angst voor voelen. Waar je je energie op richt, dat groeit. Het is nu zo belangrijk ons niet te verzetten, maar alles te laten ZIJN, zonder het te worden. Alles ligt op schema. Niets gebeurt voor niets.
Het is belangrijk dat de mensen gaan inzien en leren dat iedere gedachte of gevoel dat je uitzendt, hoe dan ook naar je terug moet keren. Dat is een Kosmische Wet. Wanneer we ons daarvan bewust gaan worden, dat onze gedachten en gevoelens energieën zijn, kunnen we ze gaan richten op positieve dingen. Eén mens heeft veel meer kracht dan we ons voor kunnen stellen. Je beïnvloedt niet alleen je eigen leven enorm door je gedachten, maar ook de wereld om je heen, daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Zoek naar methodes om je gedachten positief te gaan richten. Verzet je niet, breng slechts Licht in wat er in je aanwezig is.

  Schenk liever mededogen dan medelijden. Niemand heeft er iets aan als jij je ook verdrietig en ellendig voelt. Je kunt anderen helpen door zelf in je kracht te gaan staan en zoveel mogelijk Licht en Liefde uit te stralen. Ook de mensen in Amerika en andere plekken waar leed is, kunnen we nu helpen heling en Licht en mededogen te zenden, in plaats van rond te draaien in gesprekken met onze vrienden over emoties en pijn. Het Licht van God overwint altijd en wij zijn dat Licht zelf.
Alles is energie en bewustzijn. De Kosmische Wetten besturen als het ware deze energie en zo ontstaat er een spel van energieën. Als iemand een bepaalde energie uitzendt, b.v. angst of boosheid dan zorgen deze Universele Wetten ervoor dat die energie op een bepaalde manier weer terugkeert (b.v. door de Wet van Oorzaak en gevolg). Nu de trilling op Aarde steeds hoger wordt en de energieën dus sneller bewegen, werken de Kosmische Wetten ook sneller. Daarom zullen de gedachten en gevoelens van mensen zich ook sneller manifesteren als vroeger en is het belangrijk om ze wijs te gaan gebruiken.
Houd dus je aandacht gericht op het Hogere Plan en als dat goed voelt, help anderen dan positief te gaan denken en vrede in zichzelf te gaan manifesteren. Er zijn al vele groepen mensen bezig om zich gezamenlijk te richten op vrede, want als je deze krachten gaat bundelen wordt de uitwerking enorm! Als je behoefte hebt om ook je steentje al bij te dragen samen met duizenden anderen dan kun je op de site van James Twyman b.v. zien wanneer deze wereld-meditaties plaats vinden (www.emissaryoflight.com). Je kunt dat natuurlijk vanuit je eigen huis doen of zelf een groep creëren. Eén mens kan de wereld veranderen door zichzelf te veranderen en zijn Hoger Licht in zich te weten.
   

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *